Ei mikään uusi keksintö, mutta tekotapa minulle uutta kokeilevaa keittiötä.
Ostin Bangkokista vuosi sitten paikallisesta rihkamakaupasta sushien tekoon tarkoitetun muovisen vehkeen, joka on saanut olla paketissaan tähän saakka.

Sushien tekolaite

Sushien tekolaite

Valkosipulivoin ainekset: voita n. 60g, kuusi valkosipulin kynttä ja persiljaa omasta puutarhasta reilu kourallinen. Valkosipulit ja persiljan pienin tehosekoittimella ja kääntelin ainekset pehmeään voihin.

Tahnan painelin muovikelmilla pohjustettuun sushituubiin ja laitoin kannen kiinni. Koko komeus pakastimeen hetkeksi.

Pakastimesta juuri tullut

Pakastimesta juuri tullut

Valmis valkosipulivoi on kauniina pötkönä josta saa leikattua haluamiaan palasia siististi.

Leikkaa annospaloiksi

Leikkaa annospaloiksi

Kiekot sopivat mainiosti pihvin päälle. Jäljelle jäävät ylimääräiset levittyvät mukavasti vaikka hapankorpulle. Nam.

Annospalat

Annospalat