Perusta sinäkin oma Blogaaja.fi blogi ilmaiseksi >>
Lainaa.com

Ruokaohjeita ja bloggaamista

Avainsana: hyvinvointi

Pitäisikö jo miettiä, mikä minusta tulee isona?

Tai paremminkin vanhana 😀

Oma kuva

Hyvinvointi, hyvä ruoka ja elämän hallinta ovat olleet sydäntäni lähellä läpi elämän ja työelämän. Varsinainen työelämä on jäämässä taakse ja vielä on intoa ja kipinää, niin mietin ihan vakavasti pientä elämänmuutosta josta ei ole koko elämä kiinni. Apuna ja tukena voi olla myös jatkossa.
Ilot, erot ja surut ovat sitä ominta alaani ja joissa voin toimia tukena ja ohjaajana edelleen.

Haaveenani on ollut jo pidemmän aikaa, että voisin olla verkon kautta tukena ihmisille eri elämäntilanteissa. Pieni yrittäjä minussa on kuiskinut ja rohkaissut eteenpäin. Nyt ollaan siinä kohdassa, että se pieni askel alkuun on otettu. Se on ollut hyvin pieni askel ja jokaisen tavoitettavissa, mutta lopulta kuitenkin niin iso muutos oman pään sisällä. Tänään tarkastellaan tätä kulkemaani prosessia vähän tarkemmin.

Toisessa blogissani on avattu asiaa tarkemmin. Klikkaa itsesi sinne KLIK

Blogihaaste kuukauden kuvista.

Tartuin kuukauden kuvat kertovat blogihaasteeseen, jossa valitaan muutama kuva edeltävän kuukauden otoksista ja pysähdytään niiden ääreen hetkeksi. Haasteen sain VIA PER ASPERA AD ASTRA blogista. Tämä on ensimmäinen artikkeli sarjaan, joka jatkuu kuluvan vuoden loppuun kerran kuukaudessa. Asioiden eteen on hyvä pysähtyä. Antaa tilanteen puhua ja vaikuttaa ihan sellaisena, kun se on eteen tullut. Monet tilanteet vilahtavat ohitse, eikä niitä tule mietittyä sen kummemmin. Toiset taas voivat mietityttää pitkäänkin ja niihin syntyy merkityksiä, jotka palvelevat itseä elämää eteenpäin. Tai sitten tuottaa vain lisää kuormaa, jota ei kaipaisi. Ihminen on monimutkainen kokonaisuus. Tässä kohtaa keskityn kuvien kautta löytämään asioita, joista voin tuntea kiitollisuutta tai joista olen oppinut jotakin. Arki on yllättävän rikas, vaikka tuntuisikin siltä että mitään ei tapahdu. Katsotaan mitä löytyy. Pääset kuukauden kuviini Sinun hyvä Elämä blogin kautta.

Kokkikoulu kotona

Ekologiaa ja eettisiä valintoja

Tällä viikolla blogissa tutkitaan ekologiaa, mietitään keinoja hiilijalanjäljen pienentämiseen ja vähennetään faktatiedolla omaa ilmastoahdistusta.
Pari vinkkiä myös siihen kuinka voi hyödyntää eilisen ruokaa ja vähentää ruokahävikkiä.
Maailman pelastaminen lähtee pienistä asioista. Niistä joihin voi itse vaikuttaa. Joku on tehtävässä jossa voi vaikuttaa kansallisiin toimenpiteisiin, joku toinen tekee päätöksiä oman elämänsä näkökulmasta. Kumpikin tärkeitä.
Mikä on sinun arjen ekotekosi? Vai eikö voisi vähempää innostua?
Lue lisää Sinun hyvä Elämä blogista
Ekologiaa ja eettisiä valintoja
Uuden vuoden ajatuksia

Uuden vuoden ajatuksia

Vuosi on vaihtumassa, mitä se tuo tullessaan?

Minulle vuosi 2023 käänteentekevä vuosi.

Tartuin blogihaasteeseen ja mietin tavoitteita tulevan merkittävän elämänmuutoksen kautta. Mitä se minulta edellyttää tai vaatii. Varsinaisia lupauksia en juuri ole tehnyt elämäni aikana, enkä nytkään lupaa mitään.

Toimintasuunnitelmia olen tehnyt elämäni aikana monia ja siihen toki tavoitteiden asettaminen tulevaan vuoteen sopii hyvin.

Oma toimintasuunnitelmani tai 10 tavoitteen listaukseni sisältää elämänmuutoksen, joka on väistämättä edessä. Olen jäämässä eläkkeelle pitkän työuran jälkeen. Olen muotoillut aiheen Aika on – tyyppiseksi listaukseksi.

Mille on aika tulevana vuotena 🙂 Siihen pääset kiinni poikkeamalla Sinun hyvä Elämä -blogiini

Mihin sinun on aika tarttua tulevana vuotena? Mitä pidät tärkeänä kohdattavana.
Kirjoita omat tavoitteesi tai suunnitelmasi ja vinkkaa siitä, niin linkitän kirjoituksesi mukaan blogin perään.

 

Uuden vuoden ajatuksia

Ilmaisen julkaisemisen puolesta: Blogaaja.fi