Talous on puhuttanut viime aikoina riippumatta omasta tulotasosta. Onko sinulla talous tiukalla, riittääkö rahat? Talvesta on veikattu vaikeaa ja moni joutuu miettimään miten oman taloutensa saa riittämään yleisen hintojen nousun vuoksi.

Isompia firmoja on antanut tulosvaroituksia, koska myyntitottumukset ovat muuttuneet maailmantilanteen vuoksi. Totta ihmeessä ne muuttuvat. Valtaosa meistä joutuu miettimään mitä käytettävissä olevalla rahalla hankkii. Hyvin ymmärrettävää.

Toisaalta, taloutta nostaa myös se että euro liikkuu. Mitä jos ei ole euroja joita liikuttaa? Mitä jos on jo kaikesta nipistänyt niin paljon, että ylimääräistä ei kertakaikkiaan ole. Jos tunnistat tämän, niin et todellakaan ole yksin. Monet kamppailevat ihan perustoimeentulosta näinä aikoina.

Tuunaa taloutesi kurssi toukokuussa 2023

Kysymys talous tiukalla, riittääkö rahat on enemmän kuin ajankohtainen minulle.

Olen suunnittelemassa parhaillaan talouden- ja elämänhallinnan kurssia, jossa yhdessä toisten kanssa pääsee pohtimaan ja tuunaamaan omaa talouttaan toivottavampaan suuntaan. Mahdollisuuksia on olemassa, vaikka tulotaso olisikin pieni. Mikä tuo hyvinvointia kaiken keskellä? Mitä voi tehdä vaikka ei euroja sijoittaisikaan mihinkään. Kaikkea tätä mietitään yhdessä ja omatoimisesti.

Sinua tarvitaan! Klikkaa Sinun hyvä Elämä -blogiin tästä:  Vastaa kyselyyn ja ole vaikuttamassa kurssin sisältöihin.

 

Aikaisemmin kerroinkin, että lisään tänne mukaan hyvinvointia tukevan blogini aiheita ja linkkejä sinne.