Näinä etätyön aikoina voi tehdä arkenakin ruokaa joka vaatii pidemmän valmistus ajan.
Pakastimen perukoilta löytyi vielä hirven pyöröpaisti, jonka otin sulamaan edellisenä iltana.
Paistoin paistin pinnan pannulla.
Pilkoin kaapista löytyneet juurekset. Tai se osasto jäi nyt porkkanaan, sipuliin ja valkosipuliin. Pakastimesta löytyi myös luulientä, jonka käytin myös.
Pilkotut juurekset ja sipulit wokkipannuun. Lisäksi luulientä ja ja vettä sen verran että juurekset hyvin peittyvät.
Lisäksi mausteet – suola ja pippuri – sekä kuivattuja suppilovahveroita. Nesteen tarkistus ja koko komeus hautumaan miedolla lämmöllä.
Liha on valmis kun paistimittari nousee siinä 60 asteeseen. Tämä ehti olla hieman yli. Aikaa kuluin n. kolme tuntia haudutukseen.
Paisti sai hetken vetäytyä ja sitten siivuiksi. Pinnalle vielä sormisuolaa.
Paistin kanssa hautuneet juurekset olivat riittävä lisuke. Oikein hyvää.
Annoksesta nyt ei tullut kuvaa erikseen.
Vastaa