Tänään käsittelyssä kaksi pientä siikaa.

Lisäksi tarvitsin:
tilliä
ruohosipulia
basilikaa
valkosipuli
suolaa
pippuria
voita
sitruuna

Alkuun fileroin siian ja leikkasin sen pituussuuntaan kahtia

Fileet

Pakastimen kätköistä poimin tilliä ja ruohosipulia. Lisäksi yksi puolikas valkosipulin kynsi, jonka silppusin pieneksi sekä muutama basilikan lehti pienittynä. Lisäksi suolaa ja pippuria.
Sitruunan kuorta raastoin hieman joukkoon.

Yrtit

Tuoreet yrtit olisivat olleet varmasti parempia, mutta näin nyt tällä kertaa. Yrtit ja voin hieroin yhteen ja maustoin suolalla.

Fileet voideltuina

Fileet voitelin voiseoksella ja kiersin rullalle uuni vuokaan. Loput voit valmiiden rullien päälle.

Rullat

Vuokan laitoin kuumaan uuniin 225 astetta ja noin 10 min tai kunnes kala on kypsää. Vuokan pohjalle hieman sitruunavettä.

Uunissa

Valelin pari kertaa syntyneellä liemellä kalat.

Annos

Kalan kaveriksi lautaselle päätyi sipuli-perunamuusi.