Tänään käsittelyyn pääsivät kaksi siikaa ja yksi graavilohen pala.
Lisäksi käytössä oli juustoa, porkkanaa, paprikaa, voita ja vettä
Kalat ensin siivuiksi. Tavoitteena oli saada sen verran ohuita siivuja, että fileet voi rullata.
Siika ja lohisiivu vieretystin ja juusto kolmanneksi kaveriksi. Sitten vain rullalle. Helpommin sanottu kuin tehty. Tikkuja en käyttänyt rullan kiinnittämiseen.
Tavoitteena oli saada myös paprika ja porkkana samaan rullaan. Siitä luovuin jo heti alkumetreillä ja lisäsin ne vasta sitten kun vuokan pohja oli täynnä kala-juustorullia.
Hivenen pippuria vuokaan ja muutava juustohöylällinen voita. Peitin koko vuokan juustolla. Juustoraaste olisi ollut hyvä aines, vaan sitä kun ei ollut, niin meni juustosiivuja. Lisäksi desin verran vettä.
Suolaa en lisännyt, koska toisena kalana oli graavattu lohi.
Vuoka uuniin noin puoleksi tunniksi ja asteita oli 175.
Tuli oikein hyvä juustoinen kalavuoka 🙂 Tätä voi tehdä toistekin.
Vastaa