Tänään syntyi varsin helppo uuniruoka kaikkien uusien perunoiden jälkeen.
Porsaan kylkisiivuja oli päätynyt talouteen jonkun kauppareissun mukana. Pitihän ne laittaa.
Pilkoin ensin muut ainekset sopiviksi uunipaloiksi.
Kaapista löytyi muutama iso ruotsalainen varhaisperuna, porkkanaa, varsiselleriä, sipulia ja valkosipulia.
Seuraavaksi parvekepuutarhasta hieman yrttejä.
Salviaa, basilikaa ja timjamia. Hienonsin yrtit pieneksi ja sekoitin oliiviöljyyn. Lisäsin mukaan vielä ruususuolaa ja mustapippurirouhetta.
Pyöräytin juurekset öljyseoksessa.
Kaikki sujuvasti pellille sopivaan järjestykseen.
Loput yrttiöljyt vielä ripottelin kylkisiivuille.
Uuniin 120 astetta ja pelti uuniin n. 50 minuutiksi.
Hyvää oli, eikä ruokaa tarvinnut kovin paljoa ollakseen kylläinen 😀
Vastaa