Tarvitaan:
Kanafileitä
Kermaa
Koskenlaskija juustoa
Juustoraastetta
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
Paprikajauhetta
Kanalientä
Tuoretta basilikaa
Suolaa oman maun mukaan
1 dlvettä
Öljyä
Siivutin kanafileet pitkittäin ja laitoin uunivuokaan.
Sipulit pieneksi ja freesaantumaan kattilaan öljytilkkaan. Samaan kattilaan vesi, kerma ja Koskenlaskija sekä mausteet kanaliemineen. Keitetään hieman kasaan. Kattila pois liedeltä ja sekoitetaan sekaan juustoraaste.
Kastikeen valmistuttua se kaadetaan uunivuokaan fileiden päälle.
Päälle vielä hieman juustoraastetta ja koko komeus uuniin. 200 astetta ja 30-40 min.
Lisukkeeksi mistä tykkää.
Kastikeesta tuli oikein hyvää. Seuraavalla kerralla ehkä hieman vahvempi juusto, muuten ohjeen voi toistaa sellaisenaan
Vastaa