Päivän ateria syntyi siitä mitä kaapista löytyi. Pakastimesta jauhelihaa ja jääkaapista loput.
Tarvikkeet:
- naudan jauheliha 270g
- kuivattua sipulia 25g
- valkosipuli 3 kynttä
- pekoni – puoli pakettia
- mozzarellajuusto
- kananmuna 2 kpl
- aurinkokuivattu tomaatti 40g
- vehnälese 10g
- vettä reilu dl
- suolaa
- pipputeita
Veteen aluksi kuivatut ainekset muhimaan. Kermaa ei ollut niin siksi tuo vesi tällä kertaa.
Ainekset sekaisin mureketaikinan tapaan (pois lukien mozzarella ja pekoni)
Pekonit levitin alustaksi eli pediksi tulevalle rullalle.
Mureketaikina siihen päälle tasaiseksi levyksi.
Mozzarella juusto siivuina vielä päälle.
Koko peti rullalle niin että pekoni jää päällimmäiseksi.
Koko rulla vuokaan. Olen käyttänyt kahden hengen ruokataloudessa paljon näitä Pentikin keraamisia voirasioita. Kestävät hyvin uunissa ja ovat sopivan kokoisia.
Rulla uuniin 200 asteeseen ja aikaa noin 40 min.
Poistin rullan astiastaan ja siirsin tarjoiluvadille.
Hieman vetäytynyt rulla oli helppo leikattava siivuiksi.
Hyvää tuli.
Vastaa