Kaupassa tuli vastaan oikein hyvännäköistä porsaan kylkisiivua. Siitä sitten valmistamaan perinteistä tirripaistia. Yksinkertaista ja helppoa 🙂

Sipulit

Pilkoin sipulit valmiiksi, melko isoiksi jätin.

Kylkisiivut

Leikkasin saksilla siivut kolmeen osaan.

Paistaminen

Paistoin kolmessa osassa kuumalla pannulla tai wokkipannu minulla oli tässä käytössä.

Sipulit

Lopuksi pistin pannuun sipulit ja kuullottelin possunrasvoissa jonkinaikaa.

Siirsin kaikki pataan ja lisäsin vielä pannunpesuveden mukaan.

Pataan

Lisäsin mausteet: suolaa ja pippuria ja annoin hautua vajaan tunnin.
Tarkistin maun ja siirsin tarjoilua varten ruukkuun.

Ruukussa

Lisänä lanttukuutioita ja perunaa ihan oman mieliteon mukaan.

Hyvää tuli.