Näitä tarvittiin tänään
- 2 sipulia
- Pala inkivääriä
- Öljyä
- Lemon Drop chili
- Kurkumaa
- Suolaa
- Mutti tomaattimurskaa
Tomaattipyrettä - n. 1 l vettä
- 2,5 dl punaisia linssejä
- 3 dl kookosmaitoa
Koskenlaskija juustoa
1) Pilko sipulit ja inkivääri pieneksi. Lisää kattilaan sipulisilppu, inkivääripalat, öljy sekä kaikki mausteet. Kuullota ja anna makujen herätä.
2) Lisää tomaattimurska ja vesi
3) Lisää huuhdellut linssit kattilaan ja jätä keitto kiehumaan noin 20 min
4) Lisää joukkoon kookosmaito sekä loput mausteet ja tarkista maku. Lisää suolaa!
5) Soseuta sauvasekoittimella keitto samettiseksi
Ja sitten ei kun syömään 🙂
Tällä kertaa se päätyi termospulloon ja pääsi retkievääksi Kalkkirantaan hienojen kevättalvimaisemien keskelle.
Olipa hieno retkipäivä. Aurinko helli, maisema rauhoitti, kuuma linssikeitto lämmitti ja kahvi kruunasi nautinnon ❤️