Näin kesäisenä päivänä oli kaivettava grilli esiin ja ryhdyttävä grillauspuuhiin. Perinteiset makkarat ja sienet sekä sipulit. Jotakin uutta teki mieli kokeilla ja kaupasta päätyi mukaan isoimpia katkarapuja mitä pakastekaapissa oli.
Sulaneille katkoille sipaisu öljyä ja grilliin.
Dippikastikkeeksi katkoille syntyi jännä soosi.
Voita
Misokeittoa – siis tahnaa
Raastettua inkivääriä
Korianteria
Chiliä – tietenkin itse kasvatettua
(Sitruunatilkka sopisi myös mukaan, samoin valkosipuli… )
Kaikki sekaisin ja valmista tuli. Käytin voin mikrossa, mutta voi sen sulattaa muutenkin.
Ja sitten grillissä paistuneet katkat hyppysiin ja dippailemaan 🙂
Katkarapu ei ole lempiaineksiani, mutta tämä kyllä hurmasi totaalisesti. Ehkä kehitän vielä jotakin omaperäistä myös katkaravuista.
Tämän kokeilun innovaattorina toimi K-keittiö
Vastaa